Iată câteva întrebări frecvente

1Cu ce mă ajută EXPERT IT?
Cu de toate din lumea tehnologiei. Dincolo de o varietate de peste 800 000 de produse și soluții software disponibile, suntem specializați și în service, garanții și consultanță pe diverse branduri! Lista cu serviciile noastre o găsiți aici.
2Ce opțiuni de retur produs am?
Respectăm drepturile consumatorului, așa cum sunt prezentate în legislația în vigoare, cât și în conformitate cu politica de garanții și service, dar vă sfătuim să parcurgeți în detaliu și pagina noastră de Retur. Toate solicitările de retur trebuiesc înregistrate și aprobate în prealabil. Nu se vor accepta retururi fără o evaluare prealabilă și un număr de caz alocat pe solicitare.
3Am garanție și service?
Desigur, pentru mai multe detalii, aveți la îndemână pagina de Service și Garanții
Pagina noastră de înregistrare tichete o găsiți HELP - EXPERT IT, sau vă așteptăm în magazinele noastre pentru a prelua produsul!
4Cum înregistrez o sesizare?
Din orice secțiune a siteului, sau dând click pe acest link: Scrie-ne despre ideea ta!Înțelegem că pot apărea și situații neplăcute, dar vă asigurăm că ne vom interesa de subiect și vom încerca să remediem în cel mai scurt timp! Pentru a urmări situația sesizării, se poate crea cont pe platforma HELP - EXPERT IT.

Perfect pentru tine

Alege înțelept

Ai toate detaliile la dispoziție


Ne interesează ce ai de spus!


Acesta nu este doar un site de prezentare, ci este o platformă online concepută cu scopul de a oferi vizitatorilor și potențialilor clienți, acces imediat, din aproape oricare secțiune, la o acțiune! Fie că dorești să ne dai un feedback, sau o sugestie, sau dorești să înregistrezi o sesizare, sau reclamație, chiar și inițierea unui potențial proiect pe care să-l realizăm împreună, formularele din acest site sunt conectate la rândul lor în soluția noastră de ticketing/CRM/vânzări/service/proiecte!

Suntem pregătiți să vă ascultăm, să vă înțelegem nevoile, iar apoi să modelăm tehnologiile moderne pentru soluțiile IT&C potrivite vouă!

CEO EXPERT IT